0 лв.

Синя котва

Синя котва

Описание

Единствено и неповторимо дамско колие от естествена кожа-6мм, Ахат в неправилна форма и възможно най-малко обработван, котвата е от Кварц , галванизирана мъниста и Хематит

Син Кварц - освен практични свойства сапфиреният крац активира активността на мозъка, балансира централната нервна система, подобрява паметта. Доста често хората си правят така наречените кварцови води, борещи се с акнето, заболяванията на стомашно-чревния тракт, възпалителните заболявания и редица други проблеми. В наши дни синият кварц се смята за талисман за предпазване от всичко отрицателно. Често бива наричан камък на радостта, тъй като допринася оптимизъм, спокойствие и самоувереност у хората. Неоспорима е и ползата му в семейната среда, тъй като носи уют и спокойствие в дома и спомага за намирането на истинската любов. От творческа гледна точка той стимулира вдъхновението у артистите и развива въображението им.

Син Ахат - Синият Ахат е лек успокояващ камък, който създава спокойствие. Подпомага достигането на по-високи духовни измерения и общуването с ангели. Синия ахат е защитен камък.

Хематит - От древността камъкът е известен със своите защитни свойства. Той създава щит около носещия го и така не позволява негативните енергии, мисли и чувства да навредят. Хематитът е известен и със способността си да изостря сетивността и вниманието, ето защо е удачен избор за медитация. В медитативните практики хематитът се използва за заземяването, но също така и за изостряне на сетивността на седмата (корона чакра).Цена: 55лв.

Количество
1, 2, 3, 4, 5,

ПОРЪЧВАМ

Назад